AKTUELNO

Pogodilo je ovo uključenje.

Blogerka Luna Đogani osvojila je publiku koja joj je udelila najveći broj SMS glasova u superfinalnoj noći, zbog čega je ona pobednica druge sezone "Zadruge". Večeras Luna ima svoj prvi televizijski intervju nakon pobede u kom komentariše situacije iz proteklog perioda, a gledaoci su takođe imali priliku da postave Luni pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom narednog uključenja gledateljka se rasplakala kada je pozdravila pobednicu "Zadruge 2", a zatim je upitala Lunu da li bi ponovo razgovarala sa Markom Miljkovićem ukoliko bi je pozvao, a bilo je priče i o tome da li se Gagi i Anabela mešaju u Lunine ljubavne izbore.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala Vam na divnim rečima i žao mi je što ste se rasplakali zbog mene. Što se tiče pitanja, moram da kažem da moji roditelji mi nikada nisu rekli da ne mogu da budem sa Markom. Oni su i te kako podržavali sve to. Morate da razumete da roditelji ne mogu da gledaju svoje dete uplakano i tužno, a pogotovu što to moji roditelji gledaju dve godine. Moji roditelji meni žele sve najbolje na ovom svetu - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je moja mama isključivo govorila da želi da ja budem srećna, ona se nikada nije mešala u moje izbore i iskreno nije mogla da utiče na moje izbore. Da je mogla da utiče, prošle sezone se ne bi desilo ono sa dotičnim gospodinom. Hoću da se ogradim od toga da su oni meni branili nešto. Kada bi me Marko pozvao da pričamo, naravno da bih pričala sa njim, samo zbog poštovanja. Što se tiče naše ljubavi, ne mogu da kažem ništa, jer sam ja razočarana. Ja nikada neću nikoga za ljubav moliti. Opet sam se spustila i ponizila kada sam mu prišla u finalu - rekla je Đoganijeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'