AKTUELNO

Zadrugari je osudili da se bavi crnom magijom!

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Sledeći prilog koji su zadrugari videli bio je razgovor Jelene Pešić i Mime Živković, gde su ogovarale Ivu Grgurić zbog odnosa sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ovde ništa loše rekla, Mima ovde pali vatru. Ne znam šta bih rekla, očekivano od nje, ali to je njeno mišljenje. Šlihtara! - rekla je Iva.
Imam često potrebe da govorim, da pričam istinu. Ja sam rekla da je dvolična i stojim iza toga. Ali ja želim da to neko promeni kod sebe, ne da ga ukanalim, već da mu pomognem. Na početku je rekao da je jedina devojka sa kojom bi bio je Jelena Pešić, pohvalio je, čekala je od njega nešto, ona je devojka za koju treba da se bori dečko - dodala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam za Jelenino ćoškarenje, ostavila je pušku sa strane - tvrdio je Stefan.
Dosta mi je bolje od kad sam izašla iz cele priče, bila sam uvek prozvana kad su bili prozvani njih dvoje. Mene je on ispoštovao, kada sam ga zamolila da me više ne spominje - rekla je Pešićeva.

Potom je Karić zamolio Jelenu oštrim tonom u glasu da ga više ne spominje i da ispoštuje njegovu odluku. U raspravu se uključila i Jelenina drugarica, Ivana Šopić, koju je podržao Lepi Mića kada je izjavila da se Živkovićeva bavi crnom magijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'