AKTUELNO

Nije hteo više da ćuti, pa pred Lunom Đogani priznao da li je gledao Marinkovićevu.

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" predstavnici sedme sile imali su za Marka Miljkovića. Naime, Marko je napokon progovorio o situaciji sa Majom Marinković koja se pre samo nekoliko dana odigrala u garderoberu.

Mene interesuje, da li si ti nju gledao i odmeravao u garderoberu - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog puta ne. Da, zakašljao sam dok sam išao tamo i valjda sam se preobuvao, ona se nešto kikotala, ja sam je pitao šta joj je i izleteo sam napolje. Nikakvog tu uzdisanja tu nije bilo. Nit sam gledao, nit me interesuje. Ja kada gledam, ja kažem da sam gledao. Čini mi se da sam bio u bade mantilu, što se te teme tiče to je to - objasnio je Miljković.
Da li misliš da se Maja ponekad namerno meša - dodatno je upitao Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip na kom ona to radi, ja mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na tu temu i da se prekine svaka priča na Maju Marinković, blamira se bez potrebe - odgovorio je Marko.
Ja ne znam da li je on sad upravo da je on potvrdio ono što sam ja rekla. Pre neki dan kada sam mu govorila, on je negirao to. Znači situacija u gareroberu je bila takva, da sam se ja presvlačila, on je ušao, s obzirom na to da su preko puta garderoberu, on je stao ispred mene i krenuo da se skida, gde je govorio:,,khm, khm". On se meni obratio, mislim da samo hoće da vrti priču oko sebe, to da li ću ja da se penjem na sto na žurki, sve ove priče koje on laže, igrice i manipulisanje, može sa nekim drugim - dodala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'