AKTUELNO

Nije znala šta da odgovori!

Gledaoci kraj malih ekrana primetili su emocije između Milice Kemez i Stefana Kandića, pa su tim povodom jedva dočekali noć kada će u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavljati pitanja svojim favoritima.

Tako je voditelj Milan Milošević zamolio njih dvoje da odgovore na pitanja, a svima je bilo zanimljivo da čuju šta se to među njima dešava.

BIla si presrećna kada si na Borinoj slavi delila cigarete sa Filipom. Dokle ćeš više negirati da ti se on sviđa i da se nikada ne bi pomirila? - glasilo je pitanje za Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečija priča, Tara nije htela da da Filipu cigaru dok on mene ne poljubi u obraz. Ja prvo nisam htela, a zasmetalo mi je što Lepi Mića glasa za emocije i za ljubav. On zna da su moja osećanja prema Kendiju prijateljska. Zna i za Filipa, a spaja me sa Stefanom - odgovorila je ona.

Međutim, ona nije mogla da ignoriše kada su je pitali da mu pruži šansu, a Stefan je indirektno priznao da ona i te kako ima šanse kod njega.

Zašto ne pružiš šansu Kandiću? - glasilo je pitanje za Kemezovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Kendijem sto puta pričala i rekla sam mu da ja emotivno nisam ništa razrešila. Posle svega što sam imala sa Filipom, svaki sledeći muškarac će morati da leti oko mene. On ne, on igra igru i ispod svojih kriterijuma neću da idem i to je to - rekla je Milica.
Opiši nam kako si se osećao dok si provodio vreme sa Milicom čekajući prodavnicu? - glasilo je pitanje za Stefana Kandića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorio da mi se Dragana sviđa u smislu fizičkog izgleda. Sa Milicom sam bio najbliži i proveli smo dosta vremena zajedno i mislim da nam je bilo lepo. Onda je za stolom počela da priča neke stvari koje mi nisu prijale - rekao je Stefan.
Da li ste vas dvoje uopšte svesni kako izgledate zajedno i kako ste opušteni kada ste jedno pored drugog? - glasilo je pitanje za Kandića.
Ona se večeras izjasnila da neće ništa - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'