AKTUELNO

Nije znala šta da joj odgovori.

Zadrugari su u toku noći igrali ,,Igru istine", a sam početak bio je veoma turbulentan za sve njih. Oni su se odmah dotakli teme o vezi i odnosu između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, što je uzburkalo njihove strasti.

Lepi Mića bio je jedan od onih koji smatra da Subotićeva svojim izlivima besa samo pravi dramu kako bi došla do izražaja, nakon čega je usledila i svađa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam vaše porodične predstave, ali ja nisam naivan! - rekao je Lepi Mića.
Ovaj čovek je prihvatio moje dete! Ja sam njegova vanbračna supruga! Ja hoću da spasim svoju vezu i ne znam šta da se desi ja ću dati sve od sebe da moja veza ne pukne! Makar pljuvala po sebi i prihvatala nešto što mislim da ne treba - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti tražiš probleme na pogrešnom mestu! Ti treba da gledaš realno na neke stvari i da budeš svesna svojih postupaka, a ja ti nisam neprijatelj! - ubeđivao ju je Lepi Mića.

Majke Save Perovića, Blondi, nije mogla da se suzdrži od komentarisanja, pa joj je pred svima sasula sve u lice i otkrila da je njen dečko David glavni krivac za sve razmirice koje ne mogu da prebrode.

Ja sam rekla da je David kriv! On sam prilazi! Kad je David sam ti ostaneš tamo negde. On je pukao kao što bi svaki. Šta se dešava? Ti si krenula kod zubara i rekla si da treba da te posluša. Kamera se pojavila i tad si krenula da ga napadaš - rekla je Blondi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova rasprava je bila žestoka, a takmičari su među sobom donosili zaključke o tome koliko su svađe u njihovom odnosu iskrene. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Suzana Perović Blondi

'