AKTUELNO

Novinar smatra da Mima nije korektna prema svojim cimerkama.

Tokom današnjeg poslepodneva nekoliko zadrugara se okupilo u dvorištu kako bi pričali o međuljudskim odnosima koji vladaju u Beloj kući. Naime, Marko Đedović je napao Mimu Živković da izigrava žrtvu i da je ljubomorna na Mionu Jovanović koja je mnogo aktivnija, po mišljenju novinara, nego ona.

Foto: TvPink Printscreen

Upadala si Mioni 10 puta u reč. Lako je biti pošten kad te niko ne muva, sve su k*rve, a samo si ti poštena. Ne muva te niko i zato si poštena. Ti i kad dobiješ priliku da kažeš nešto, ti se us*reš i slažeš - pričao je Đedović Mimi.
Kako ne vidite da sam ja njoj prijatelj? Ja mislim da ti nisi dobra osoba. Ivan je dobra osoba, vi ste kao anđeo i đavo. Ti si zao novinar! Ja dajem Mioni savete, nema rivaliteta između mene i nje. Muškarac treba da ima stav i karakter i da kaže koja mu se sviđa. Nikada ovako nije bilo - pravdala se Živkovićeva - dodala je Mima.

Foto: TvPink Printscreen

Đedović nije štedeo reči za Mimu i rekao joj da nije pravi prijatelj jer se nije lepo ponela prema Ivani Radić kada je iskoristila veći deo njenog budžeta za cigarete, ali je Živkovićeva našla opravdanje i za to.

Mi spremamo hranu, a ona nikada nije uzela da sprema. Ja nisam loša osoba, ja sam je pitala od srca kad god hoće da jede da dođe, a ona ne mrda iz kreveta - pričala je Mima.
Žrtve su obično najveći manipulatori - prokomentarisala je Marina Dančo.
Vi igrate na žurki, a njoj uvalite pivo da vam čuva. Ona kaže da neće da čuva vaša piva dok vi igrate - dala je Nataša Radan svoj sud o ovoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marko Đedović

#Mima Živković

'