AKTUELNO

Nije birala reči kojima će ga uvrediti.

Nakon emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe Snežane Ilić i Branislava Radonića Brendona, zbog toga što je Brendon provocirao svoju cimerku da vrši nuždu van kupatila i sve vreme je pratio u stopu i imitirao.

Vi ste alkoholičarka i pi*ate ovde iza kuće. Kako vas nije sramota? Vi ste jedna zlobna penzionerka. Vi ste štancovana... Ja sam radio na svojoj ličnosti, dok ste vi radili u sudu. Jedan dosadan i jednoličan posao i sad ste u penziji i to nabijate svima na nos. Ograničeni ste - vređao je Brendon Snežu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam ljude koji me vole i poštuju, a ti si ovde dvorska luda i nemoj mi pripisivati ono što ti radiš.... Ostavi me na miru, ti si čovek ispod mog nivoa. Izgledaš kao prase - odbrusila mu je sudija u penziji.

Sudija u penziji je sve vreme bila na distanci i na civilizovan način pokušala da mu stavi do znanja da ona ne želi svađu sa njim, ali se situacija potpuno otrgla kontroli.

Foto: TvPink Printscreen

Intelektualno se ceni, a ove dvorske lude. S*aši bre od mene, budalo jedna! Beži od mene. Ti si pro*titutka sa kruzera. Ja znam o tebi dosta - izjavila je Sneža.
Vi niste putovali svetom. Ograničeni ste. Meni se dopada kako zlokobno psujete i vređate ljude, ali mene ne možete da uvredite - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PONIZILA JE PRED SVIMA! Katarina NAJŽEŠĆE ISPROVOCIRALA Doroteu: ONA JE DEVOJKA SUMNJIVOG MORALA! (VIDEO)

Kako je protekla njihova rasprava, pogledajte u narednim video-snimcima koji se nalaze ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

'