AKTUELNO

Krunićeva joj se jadala o svojim bivšim vezama!

Tokom dana Milica Kemez odlučila je da očisti izolaciju, u kojoj je prošle noći i u toku jutra imala nekoliko puta intiman odnos sa Filipom Đukićem.

Dok je čistila, raszgovarala je sa Jelenom Krunić o bivšim vezama i problemima sa kojima su se suočavale zadrugarke. Kemezova je tvrdila da je imala jednog dečka, koji ju je prevario sa najboljom drugaricom, i da je to na nju ostavilo veliki trag.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala prvog momka sa 17 godina, čekali smo da napunim 18 da bi spavali. I moja drugarica mu sedne u krilo i poljubili se, posle toga sam raskinula, nisam više spavala posle toga. Samo jednom posle toga, šest meseci sam bila sama. Ostala sam nedoprc*na - otkrila je Kemezova.
Ja sam posle godinu dana saznala da me je prevario, znaš kako sam saznala? Tako što mi se ovo (pokazala je na stomak) promenilo. I odem ja u polikliniku, kod doktora nekog koji mi kaže da se to dešava kada menjaš partnere, ja mu kažem da sam imala samo jednu vezu i on tu progutao knedlu, samo što mi nije rekao. I danas je on ginekolog tamo - ispričala je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'