AKTUELNO

Maca želi da se pomiri sa svojim bivšim verenikom.

Kako su iskrene emocije ostavile veliki trag kod mnogih ukućana tokom četvoromesečnog boravka u najpopularnijem rijalitiju "Zadruga", ipak postoje osobe za koje se smatralo da nikada bi priznale ono što zaista osećaju.

Naime, poznato je da su Maca Diskrecija i Bora Santana imali niz konflikata i skandala koji su obeležili njihov boravak u Beloj kući, a sada su ponovo postali ,,prijatelji".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je sasvim bilo očekivano da će se ovaj par svojevremeno pomiriti i uskladiti svoj odnos zarad mira u kući, u toku noći desilo se nešto što niko nije očekivao.

Noćas je Maca posetila Boru koji je bio sam u izolaciji i priznala mu da je previše ljubomorna i tako uskočila u njegov krevet sa željom i pozivom na seksualni odnos. Bora koji je bio šokiran Macinim ispadom objasnio joj je da ne želi ništa sa njom i da je voli kao drugaricu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca ga je dugo ubeđivala da ne sluša druge i priznala mu da je u njega zaljubljena još od prvog dana njihovog učešća. Bora je priznao da ne voli ljubomorne devojke i rekao joj da će je ubuduće gledati kao najbolju drugaricu i predložio joj da snime duet uz obećanje da će joj obezbediti najbolje nastupe u Bosni i širom regiona.

Jeste, ljubomorna sam, teško mi je. Ne možeš to da radiš. Hoćeš da pijem tablete za smirenje? Samo tako mogu da spavam ako me zezaš - rekla je Maca i ušuškala se pored Bore.
Nemoj molim te ulaziti! Beži iz kreveta, molim te. Razumi me, ne želim da me pipaš. Pričaj kao drugarica sa mnom. Mirišeš lepo, priznajem - rekao je pevač.

Macu to nije zaintrigiralo, pa je tako pokazala svoje tange uz pohvalu da takve nije imala ni jedna zadrugarka niti bilo koja devojka. Ona je takođe imala prigovore na druge devojke koje je Bora pominjao u poslednjih nekoliko dana misleći da to njoj radi u inat.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je bila i više nego burna noć za ovo dvoje zadrugara s obzirom na to da je  Maca na kraju pretila i da će popiti lekove. Kako je završena konverzacija između ovo dvoje ukućana i šta je Maca želela da postigne ovim postupkom zbog kog je i Bora bio šokiran i iznenađen pogledajte video u nastavku.

K. R.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'