AKTUELNO

Nije do sada pričala o ovome.

Tara Simov je ovoga jutra uz prvu kafu koju je pila sa svojim omiljenim cimerima, otkrila nove detalje iz života Ive Grgurić. Ona je ispričala kako je u Hrvatskoj odakle je rodom Iva, opšte poznata informacija da je za platu radila kao eskort dama, ali i da je nakon toga imala starijeg dečka koji joj je priuštio ogroman luksuz u životu i stan od čak 300.000 evra.

Foto: TvPink Printscreen

Navodno, raskid je usledio kada je saznao da ga je prevarila sa nekim od njegovih radnika, a roditelji su se zbog toga odrekli nje. Kao da je čula za taj razgovor, Iva je imala potrebu da se obrati Mini Vrbaški i progovori o svemu što je imala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu su punili glavu, verovao je u sve, zato što sam lepa i mlada. On se preda mnom ljubio sa njom, a nismo bili zajedno. Kad smo otišli na ručak, osetila sam da nešto nije u redu, posle toga je sa njom otišao u Monte Karlo, a bila sam mu verna. I na kraju saznam da je ona njega vodila tamo, a on to nije mogao da odbije. Ej, šta žena radi. Namerno je napravila da ja saznam. Namerno se slikala sa naočarima njegovim, sve nešto njegovo. I ja ga zovem, ne javlja se. I ja mu napišem da se skloni od nje i da me pozove, uništio me totalno. Dao mi je zeleno svetlo da krenem dalje, znala sam da neću moći da mu oprostim. Tri i po godine smo bili zajedno svaki dan, volela sam ga mnogo i dalje ga volim. Volela sam svaku njegovu manu, kratke noge, stomak, sve sam volela. Ja sad sve moram da gradim ispočetka, a ne znam da li ima smisla kada sve što sam tražila sam našla u njemu. Sve sa strane je smešno, ne može ništa da se uporedi. Pre nego što sam ušla, rekao mi je da nisam devojka za rijaliti, a ja sam mu rekla da ga volim - ispričala je Iva.

Šta je prava istina o njenoj ljubavnoj vezi koja je doživela krah posle nekoliko godina, preostaje da saznamo.

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Iva Grgurić

#Mina Vrbaški

'