AKTUELNO

O ovome ukućana nikada nije pričala.

Kristina Kija Kockar bila je poznata kao zakonita supruga pevača Slobe Radanovića. Ona je pre samog učešća u najgledanijem rijalitiju bila stjuardesa, a u par navrata ispričala je gde je sve putovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija se u razgovoru sa Vladanom Vojnovićem Vojketom prisetila neprijatnih situacija koje je doživela na putovanju u Pragu, ali je i otkrila da je upravo tamo otputovala kada je upoznala Slobu.

Kad sam upoznala Slobodana, njegov je živeo u Pragu. A ja sam prag obožavala, odmah sam se zaljubila. Prvi put smo otišli zajedno autobusom. Jednom nam se ugasio telefon, a mi ne znamo gde da zvonimo i taj čovek koji je u istom trenutku došao ispred zgrade nam nije dozvolio da uđemo unutra, jer nam nije poverovao da smo došli kod njegovog brata. Još se ja svađala, oni takve stvari ne dozvoljavaju. Takva im je kultura, ali svakakvih prevaranata ima, mafijaša...tamo je sve legalizovano - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanka je ispričala još mnogo sličnih situacija koje je doživela na svojim putovanjima, a detaljno o tome možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Pink.rs.

#Kristina Kockar

#Vojke Đans

'