AKTUELNO

Priča ove zadrugarke potresla je Srbiju!

Dalila Dragojević u subotu veče je izjavila kako misli da je Milica Kemez svoju tešku životnu priču lažirala. To je veoma teško palo Milici, koja je kukala i grcala u suzama, a tešile su je Miljana i Marija Kulić. Večeras je nakon emisije "Gledanje snimaka" došlo do svađe između Dalile i Milice.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Dragojevićka je spominjala ranije i ljubavni život ove ukućanke koja je emotivno ranjena nakon što se Filip Đukić poljubio sa Ivanom Šopić.

Ti nisi ispričala priču kako sam ti ja rekla! Nemoj da vičeš na mene! Ti si iznela priču koja nije istinita, a ja sam rekla da je momak spavao kod mene tri puta. I kakve to veze ima? Ja sam ovde samo za sebe, nisam u klanu. Sa momkom sam se pomirila 15 dana pred rijaliti. Od tri dana, koliko sam bila u Novom Sadu, videla sam se jednom sa njim. To za mene nije zvanično pomirenje. Ja sam mogla to da prećutim. Mene nije sramota i da sam prevarila momka, to sam uradila zbog emocija. Ispade da sam ja imala verenika napolju - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam šta sam rekla, idi svađaj se tamo, budi sa njima (Marijom i Miljanom) i smeškaj im se. Ja sam danas rekla da hoću sa tobom da pričam. Neću sa tobom da ulazim u svađe, ja sam iznela svoje mišljenje. Videćeš za sedam dana šta će da bude - govorila je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'