AKTUELNO

Poslednjih dana ove zadrugarke se često svađaju.

Gordana Džehverović zamerila je pre nekoliko dana svojoj ćerki Teodori Džehverović što je pozajmila sandale od Sare Reljić. Tom prilikom Gordana se izvikala na Teodoru, posle čega se pevačica preobula.

Foto: RTV Pink

Sinoć je ovaj snimak pušten zadrugarima, a u toku istog Teodora je izjavila kako želi da napusti sastanak, jer se postidela kada su svi njeni cimeri videli ovu scenu.

Uzela je Sarine sandale, a čim krene neka svađa, odmah joj kažu da je uzela nečije stvari. Ja nisam Saro za tebe nešto loše rekla, nego sam rekla njoj - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U celu raspravu umešali su se i Teodorin dečko Anđelo Ranković, ali i Marija Ana Smiljanić. Naime, Teodora je u jednom momentu donela svoje štikle za koje tvrdi da ih je polomila Marija Ana, posle čega je nastala buka. Inače ovo je još jedna u nizu svađa između Marije Ane i Teodore u poslednjih nekoliko dana.

Foto: RTV Pink

Samo se vi svađajte oko štikli, ne zanima me! - rekla je Sara i sela.

Foto: RTV Pink

Ja razumem, nije problem Sara, nego je to bila kap koja je prelila čašu. Devojke znaju ovde da je njima moj garderober otvoren. Već pet puta čujem kako ja uzimam tuđe stvari. Na kraju ispadam lopov - izjavila je Teodora.

U video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova svađa između stanara najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga".

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Marija Ana Smiljanić

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

'