AKTUELNO

Hoće li se pomiriti?

Voditelj Milan Milošević i večeras je u Beloj kući kako bi sa zadrugarima održao “Pretres nedelje'', nakon što je Lepi Mića za potrčke izabrao Ivu Grgurić i Stefana Karića.

Foto: TvPink Printscreen

Prva tema koju je Milan hteo da ''pretrese'' ticala se prekida prijateljstva između Ive Grgurić i Lepog Miće zbog nesporazuma do kojeg je došlo u pabu kada je Mića saznao da je Iva zvala Milana Petkovića da spava u krevetu pored nje.

Sinoć sam ušla u pab i on me napao. Došla sam kod Milana Petkovića i udarila sam ga po glavi i pitala sam ga da li ima da mi napravi pogačicu. Iz njegovog pogleda sam videla da nije trebalo to tada da ga pitam, ispred Miće. Mića je posle burno reagovao jer sam ja kao ponudila Milanu da spava kod mene, ali sam rekla na krevetu pored mene, posle me nazvao dro*om - pričala je Iva, a onda je Petković reagovao:

Foto: TvPink Printscreen

Iva mi je ponudila da spavam u krevetu pored nje dok se ne oslobodi neki drugi - rekao je Milan.
Nije mi jasno, ona njega češka po glavi. Ja sam dobio informaciju da je ona njega zvala u krevet da spavaju, šta da mislim o njoj kad je tako uradila? Ja sam joj se kleo da mi je to Milan rekao, a sad poriče - rekao je Mića, a onda je Milan otkrio da mu se Iva jutros žalila na celokupnu situaciju:

Foto: TvPink Printscreen

Danas me pitala šta da radi sa tobom jer joj je teško što ste se posvađali, ja mislim da je ovo samo nesporazum.
Teško ću joj preći preko ovoga - rekao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Iva Grgurić

'