AKTUELNO

Ovo se Suzani nije svidelo.

Totalni haos nastao je za crnim stolom kada je Suzana Ćubela pitala Milicu Kemez da li joj se sviđa Filip Đukić. Tom prilikom Milica je imala lepe reči o ovom ukućaninu, a onda je komentarisala Suzanu za koju mnogi u kući misle da se zaljubila u Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekla da se meni dopada Filip. Nisam rekla da ću biti sa nekim u vezi ili da neću biti u vezi. To je za sada takva situacija. Može da se promeni lako. Da li sam se zaljubila, da sam sada nešto odlepila, nisam. Da mi odgovara, odgovara mi - govorila je Milica.
Neću jesti luk više! - dodao je Filip Đukić.

Milica je u nastavku pred svima priznala da se ljubila sa devojkom, jer joj je bilo zanimljivo to da proba, a zatim je istakla da ona voli muškarce. To se Suzani nije svidelo, pa je poručila Milici da dobro mora da razmisli da li hoće da se druži sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Suzane, ona je dobra devojka. Ja nemam ništa protiv toga. Ukoliko budem osetila da ima emocije prema meni, ja ću se povući. Nisam iz tog fazona! Ja bih volela da se družim sa njom, jer mi odgovara, ali ne bih volela da ispadne kao da joj dajem neku lažnu nadu. To je za mene normalna stvar - pričala je Milica o Suzani, pa istakla:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim muškarce, ne devojke! Dobro, nećemo više da se družimo! Izašla sam dva, tri puta u gej klub. Zanimljivo mi je da vidim kako to izgleda. Probala sam sa ženom! Nije prvi put da se dopadnem ženi, spopadale su me ceo život! Rekla sam da sam probala sa devojkom koja izgleda kao strejt, koja nije muškobanjasta. Takav tip kao što je Suza, nikako. To mi se ne dopada. Nije moj tip devojaka. Probala sam da ispitam sebe, shvatila sam da to nije moje opredeljenje. Lezbijka nisam! - dodala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo slušam milioniti put, ali nema veze. Ja na Filipa ne mogu da budem ljubomorna. Ako misliš da se družimo, onda moraš da razmisliš da li je normalno da se družiš sa mnom. Postoji mnogo lepa energija između mene i tebe - govorila je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'