AKTUELNO

Ovo se Miljani nije svidelo.

Lazar Čolić Zola bio je presrećan kada je večeras na vratima Bele kuće ugledao svoju devojku Miljanu Kulić i njenu majku Mariju. Pre ove situacije, većina ukućana tešila je Zolu koji nije bio raspoložen, jer Miljana nije nekoliko sati bila u kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedan od njih bio je i pčelar iz Kupinova. Miki Đuričić je tešio Zolu kako ne treba da bude tužan zbog Miljane jer je ona oduvek zaljubljena u Marka Miljkovića. Miljana je noćas zamerila Lazaru što je nije branio dok je Miki Đuričić iznosio lažne tvrdnje o njoj.

Samo ti slušaj Mikija kako ti priča da ja gledam Marka Miljkovića. Sutra kad mu se nakačim na vrat, neću reč da ti čujem. Ti Mikiju poljubi d*pe, danas te tešio. Da si budala što patiš, jer sam ja zaljubljena u Marka, to ti on priča. Tek ćeš da vidiš, a ti ko p*čka ćutiš - govorila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pusti me da pričam. Ti znaš šta je on meni rekao. Neću da pričam sa tobom. Obećala si mi da nećeš da piješ, a vidi sad kakva si. Pričaš gluposti. Misliš da će te moja majka zavoleti ako se tako budeš ponašala prema meni - rekao joj je Zola.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'