AKTUELNO

Žele da iskoriste kvalitetno svojih pet minuta.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je pred njima veliki izazov. Naime, on ih je obavestio da ljubitelji plesa imaju mogućnost da pokažu koliko su kreativni i da osmisle koreografiju za pesmu koju sami izaberu.

Zadrugari su se formirali u 7 grupa, a u svakoj od njih je po troje zadrugara. Nakon što su izabrali melodiju sa kojom će se predstaviti, Veliki šef im je pustio muziku kako bi mogli da provežbaju koreografiju

Foto: TvPink Printscreen

Dalila Dragojević, Jelena Krunić i Mirko Gavrić su odabrali melodiju iz pesme "Zver" koju u originalu peva Cobi.

Gagi Đogani, Miona Jovanović i Ivan Gavrilović će se predstaviti melodijom iz pesme "Kamikaze" koju u originalu izvode Jala i Buba Coreli sa Senidom, iako je prvobitno mislio da se predstavi sa pesmom svoje ćerke Lune Đogani "Deveti krug" pakla.

Bane Čolak, Sani Trik Fx i Ivana Krunić će se predstaviti sa pesmom "Everybody Dance Now", a kada su začuli melodiju ove pesme, oni su odmah skočili da provežbaju ovu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir Tomović, Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić su se odlučili za melodiju iz filma "Titanik", a koje su pesme odabrale ostale grupe ostaje da saznamo kada igra bude počela.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'