AKTUELNO

Jedva dočekao svojih pet minuta!

Nakon što je Veliki šef poslao pismo u kom je saopštio da su Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović i Rebeka Popović imale najviše glasova zadrugara i da su najneodgovornije osobe po mišljenju njihovih cimera, usledio je specijalni zadatak za ovonedeljnog vođu.

Branislav Radonić Brendon trebalo je da održi motivacioni govor koji bi eventualno pomogao zadrugarkama da poprave svoje greške koje su do sada pravile.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Rebeka, draga Mina, vi ste ovde devojke koje ste počile mnogo prekršaja. Ja želim da vam pomognem da pronađete sebe i postanete jedinke koje će ovde da sijaju. Vaši dosadašnji gestovi su naišli na negativan odziv kod zadrugara, kao što ste mogli da vidite. Ja sam tu da vam pomognem ukolio želite da mi dozvolite da vas uputim kako da pronađete sebe - započeo je svoj govor Brendon.

Kako se Dorotea nije pojavila na Brendonovom zadatku, morao je sve da ponovi nakon što je ona svojim prisustvom upriličila njegov govor.

Pošto nisi bila tu, nisi čula. Dorotea, ja tebi mogu da kažem nešto što ne mogu Rebeki. Ti si ovde prirodno lepa i ne priliči ti da imaš toliko kazni, ti moraš da se poboljšaš zbog sebe, jer si ovde sama sebi iskopala jamu u koju si upala - izjavio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA ODLEPILA ZBOG ZOLE, napustila sastanak, pa mu pred svima POKAZALA SREDNJI PRST! (VIDEO)

Devojke su sedele i slušale njegov govor, koji je na kraju naišao na pozitivne ovacije ostalih zadrugara, budući da Brendonove govore u većini slučajeva stanari Bele kuće ne slušaju pomno.

U nastavku teksta pogledajte kako se sastanak završio i koga su zadrugari izabrali kao najneodgovorniju osobu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'