AKTUELNO

Svi su mislili da će se njihovo druženje drugačije odvijati.

Vladimir Tomović je bio u šoku kada je na vratima kuće na Rajskom ostrvu video Miljanu Kulić, umesto Ive Grgurić koja mu se dopada i sa kojom je trebalo da provede noć kao nagradu jer su dobili titulu mis i mistera ''Zadruge 3''.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je na sve načine pokušavala da ga provocira ali je Tomović odlučno držao do sebe pa su počeli da ozbiljno razgovaraju. Miljana je spomenula Staniju Dobrojević, ali i njegovo ponašanje pred kamerama. Iako je spremna da sa njim napravi šou, on nije bio zainteresovan za to.

Ne kudi kobilu koju nisi jahao. Ja sam Filip Mijatov, ti si moja Ana Korać. Mariji se svidela ideja, rekla mi je da odem i da dokažem sve one priče koje sam iznosila za tebe. Šta to ima Stanija što nemam ja - provocirala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti imaš sve i više od njih. Spreman sam da razgovaram posle, moram da jedem. Ja nisam muško, ja sam žensko. Ne privlačiš me. Iva me privlači - govorio je Vladimir.
Potreban si mi na jednu noć, u ova četiri zida i da ne spominjemo više. Ja bih volela da me ispoštuješ, plaćen si dobro. Dobro, ja ću da budem muško. Da bi pokazao da sam žensko, ja ne treba da budem priplodni jarac

Zadrugari, većinom muškarci su ga dozivali sa doka da mu čestitaju na nagradi u kojoj uživa sa Miljanom Kulić.

Žao mi je što nemate tv da vidite šta sve imam ovde - rekao je Vladimir, a onda je Kulićeva nastavila da priča sa njim:

Foto: TvPink Printscreen

Ti si Vladimire emotivno skrhkan, ne može da ti se digne, da izviniš - govorila je Miljana.
Ti si možda u top 3 najgora čoveka koje sam ja upoznao, za pare si svesna - rekao je Tomović.

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Vladimir Tomović

'