AKTUELNO

Mislili su da će se Kristina drugačije ponašati.

U toku noći Šako Polumenta, Mitar Mirić i Jadranka Barjaktarević pevali su na žurki koju je specijalno za zadrugare organizovao Veliki šef, a atmosfera je bila na zavidnom nivou. Sloba Radanović nije bio raspoložen da prisustvuje od samog početka, ali je rado pristao da otpeva nekoliko pesama.

Zadrugar je odlučio da otpeva pesmu ,,I pod sjajem ružičastih zvezda" i ,,Nema me" a poznato je da su to omiljene numere i Lune Đogani, jer joj ih je pevač posvetio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Blogerka ga je sa suzama u očima slušala i ponosila se što je njen dečko napravio takav potez, a kako su sve oči bile uprte u njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar, ona je odlučila da tu celokupnu situaciju ignoriše.

Kija je sa osmehom na licu bila prisutna dok je Sloba pevao, a moglo se primetiti da je to uopšte nije povredilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda Biljić bila je izuzetno srećna zbog svog kolege koji je, bez obzira na sve dobio još jednu šansu da svoj talenat prikaže milionskom auditorijumu koji je verno pratio Zadrugu, ali je iskoristila priliku da ga zamoli da njenom vereniku Mikiju Đuričiću otpeva ,,Kafansku pevačicu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi takmičari su mu poklonili jedan gromoglasan aplauz, a da li im se Kristina pridružila pogledajte u video klipu u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'