AKTUELNO

Druga sezona "Zadruge" promenila joj je život.

Drvo mudrosti je ovog popodneva dozivalo sve zadrugare kako bi se pozdravilo sa njima. Sledeća na redu bila je Suzana Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Perovićka je odmah rekla da je na nju boravak u ''Zadruzi 2'' ostavio jak utisak i da neće zaboravi mnoge stvari, kako loše, tako i dobre. U jednom je trenutku je zaplakala kada se setila Mikija Đuričića i šamara koji joj je udario.

Ja sam pre svega jaka žena koja je preživela sve. Puna sezona neizvesnosti... Puna tuge, sreće i suza. Jedno ogromno životno iskustvo. Imam sreću, nisam verovala da ću ostati do samog kraja. Deset meseci nisam videla svoje ljude. Ponosna sam na sebe - rekla je ona, pa je izdvojila pozitivne i negativne trenutke:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad pomislim na svoje učešće, bilo je svega i svačega. Želim da se sećam samo lepih stvari. Bilo ih je puno. Ne znam, evo sve žurke, "Zadrugovizije", kad sam dobila poziv sa sinom... Što se tiče loših jeste ono sa Mikijem. To me je dotuklo, nisam očekivala od njega sve to. Pokušavam da izbrišem to, kao da se nikada nije desilo. Uvek mi krenu suze kada se setim toga... Neću da plačem danas, ne želim da se sećam toga - govorila je u suzama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

'