AKTUELNO

Smatra da je Miljković manipulator.

Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje i za Maju Marinković, a gledaoca je zanimalo da li je svesna koliko ju je Marko iskoristio i da li misli da mu karma vraća sve preko Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jesam bila zaljubljena u njega. Ja ne volim da uprotrebljavam to "žrtva" u svoje ime, ja ne žalim sebe. Ispao je nečovek prema meni. On je meni slao poruke i u spoljnom svetu. Marko je fejk, Luna mi nekada nije jasna. Šta njih dvoje rade, to najbolje znaju. Da li hoće da sačuva vezu da bi bila sa njim, to ona zna - ispričala je Maja,
Karma je mene nagradila Lunom, jer sam se prema nekim džukelama ponašao džukački. Maja i ja nikada nismo bili u vezi, desio se utorak. Malo smo se zaneli u krevetu. Što se tiče poniženja, počeo sam onda kada je počela da se meša Luni i meni u vezu. Nikad, apsolutno nikada nisam počeo prvi. Više puta sam joj istolerisao neke uvrede i laži. Luna i ja smo zbog nje dolazili u ozbiljan konflikt. Rekao sam joj da se skloni i da joj te rijaliti igrice neće proći sa mnom. Drugačiji način nisam video u rijalitiju - naveo je Miljković.
On pokušava da opere sebe. Do cilja nećeš doći, ti si manipulator. Mala je razlika između vređanja Lune i mene. Luna mu prelazi preko toga, a ja ne - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu se uključilo još zadrugara, a šta su sve rekli, pogledajte u video-prilogu u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'