AKTUELNO

Progovorila o svemu.

Stari zadrugari, koji večeras gostuju u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, pogledali su snimak svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića, te su imali komentar na sve. Zlata Đurković, Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući bili su svedoci turbulentne ljubavi koja nikog nije ostavila ravnodušnim, te su mogli iz prve ruke da prokomentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, nisam gledao, niti sam primećivao, nisam ih baš pratio - prokomentarisao je Marko.
Ja kažem da Marko ima godina koliko ima, sa jedne strane, dok sam bila u kući, slušala sam ove i gore stvari, ali sam imala opravdanje, jer sam mislila da pokušava da joj dočara neke situacije na drugačiji način. Da, to na televiziji ružno izgleda, unutra je bilo grubo, ne agresivno, ali grubo. Ona nema naviku da prihvata to kao ispravno, tu se nalazi njihov problem, zbog njihovih godina. Možda između njih postoji i jača emocija nego unutra što sam doživljavala, vidno je da između njih postoji nešto što ih ozbiljno vezuje, ali videće se sve kad budu izašli - ispričala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Luna kriva za sve njihove svađe - upitala je Dušica.
Ima Lunči običaj, kao i svaka devojčica u tom uzrastu, voli da provocira, imaju tu potrebu sve one, da ako se ne osećaju voljenom, da žele da to čuju, makar i grubo. Ne bih da kažem da je to fetiš, ali mladi to danas vole. Mislim da ona provocira da bi ga približila sebi, da bi ona otkrila muškost u njemu, ona to radi iz fetiša - dodala je Đurovićka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'