AKTUELNO

Blogerka progovorila o svemu!

Sredom uveče se uvek otkrivaju tajne zadrugara o kojima su mudro ćutali. Gledaoci su imali prilike da ono što ih zanima napišu na društvenim mrežama, a voditelj Milan Milošević zadužen je da prenese sva pitanja.

PROČITAJTE JOŠ: Luna čula Anastasijinu NOVU PESMU, evo šta je imala da kaže! (VIDEO)

Sledeće pitanje bilo je za Lunu Đogani, koja je objasnila zbog čega je gledala tokom prošle žurke u njenog bivšeg dečka - Gastoza.

Foto: TvPink Printscreen

Kreću teorije zavere i treba da se Marko i ja posvađamo, pa da uđe Gastoz. Ja nikoga nisam pratila pogledom, ja sam celo veče bila sa svojim dečkom. Pošto sam oprala šolju iz koje sam jela musli, znači da ne smem ni to da radim? Mene jedino zanima šta moj dečko misli, ostala mišljenja me ne zanimaju. Ovi što laprdaju, ne zanimaju me. Jedino Zorica to može. Oni su ovde plaćeni da p*de. Pevali smo Gastozovu pesmu i igrali smo. Bila sam prisutna, jer sam neko ko voli žurku. Kad sam saznala da je Mićin rođendan, odmah sam skinula šminku, jer ne želim da budem na njegovom rođendanu - izjavila je Luna.

U Lunino izlaganje umešao se ponovo Lepi Mića koji je napao Đoganijevu, kao i u prethodnom pitanju, da priča nekoliko različitih priča o samom odnosu sa Gastozom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam jedan od retkih koji nije prisustvovao svom rođendanu. Jedno si pričala, pa si onda drugo i sad treće. Ti prvo treba da kažeš šta ti je Gastoz - vikao je Mića.
On mi je sve, i tata, i mama, i medved i sve... Meni je žao što vam smeta moja veza sa Markom, nećete nas razdvojiti. Džabe, ja kad nekog volim, ja ga volim i ne interesuje me ništa osim njega i njegovih osećanja - pričala je Luna.

Marija Kulić takođe je ustala i pozvala sve javne ličnosti koje su bili Lunini bivši momci, kao što su Sloba Radanović i Gastoz, da uđu u Belu kuću kako bi videli njenu reakciju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'