AKTUELNO

Čak ni ona nije znala za ovo!

Naredno pitanje dobila je Luna Đogani, a bivši zadrugar i Pinkova zvezda, Milan Petković upitao ju je čak dva pitanja. Ono što je više zanimalo Petkovića jeste da Đoganijeva prokomentariše odnos Stanije Dobrojević i Marka Markovića, što je blogerka i uradila.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Lunči, poznato je da si surovo iskrena osoba, reci mi da li smatraš u današnjem svetu u kom živimo da je to dobro. I voleo bih da mi prokomentarišeš vezu i odnos između Stanije i Marka Markovića? - upitao je Milan.
Pre svega želim da pozdravim Milana, on mi je baš jedann od zadrugara koji mi nedostaje. Što se tiče pitanja, pitao me je da li je dobro danas biti iskren, u nekim situacijama jeste, ali u nekim situacijama nije. I te kako ljudi koji mene poznaju, znaju kad sam ja iskrena, a to mi je najbitnije. Što se tiče Stanije i Marka, moram da kažem da je Milan opsednut Markom, ali mislim da je to smao zbog Mine. Mina ovaj bi te oženio, skinuo bi te zvezdu sa neba. Moje mišljenje da je Stanija ušla u vezu iz osvete prema Vladimiru, ali ne mogu da kažem u poslednje vreme. Vidim emociju, jer sam počela da ih posmatram, niko to ne zna sem njih dvoje. Vidim da su nasmejani, šale se, imaju pozitivne teme, što je dobro da niste opterećeni, ne mislim da je tu neka velika zaljubljenost u pitanju. Mislim da je Marko mnogo više zagrejan za Staniju, nego ona za njega. Sinoć kad su imali neku raspravu, on je bio pozeleneo, dok je ona trčala tamo sa Marijanom. On je bio toliko smoren, posle mu je ona prišla bezobrazno, kao i ja, počela je da mu se unosi u facu, po tim situacijama vidim da je njemu više stalo nego njoj. - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'