AKTUELNO

Koraćeva za ovo nije znala!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je svim ukućanima u emisiji ,,Gledanje snimaka" pušten klip u kojem je David Dragojević poručio tadašnjoj devojci Aleksandri Subotić da je voli iako je posle dva sata uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać i samim tim počinio javnu prevaru.

Iako nije mnogo pričala o tome, Subotićeva je ovom prilikom odlučila da mu kaže pred svima kako se osećala u tim trenucima dok ih je posmatrala, a osmesi na njihovim licima bili su prisutni sve vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Napravio si sra*e, realno. Ja jesam povraćala i bilo mi je teško, nisam mogla da spavam. Nisam mogla da vas slušam, kad vidim da je druga u krevetu, glavu bih ti otkinula! TI si odjednom počeo da se družiš sa ljudima sa kojima nikad nisi pričao! Ti si meni rekao da budem kod tvoje mame! Ja tebi ne tražim da se pomirimo, samo hoću da raščistimo! - počela je Aleksandra.
Ali, to je sve bilo dok nije krenulo sa Anom! Mi nikad pre toga nismo bili sami! Ja ne znam koliko si ti mene volela, isto kao što ni ti ne znaš... ja sam rekao za naš odnos da je bio bolestan i da smo se svađali zbog gluposti! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je rekla da sam ja luda i nenormalna i da ja sumnjam u tebe, a ona sve u 16 imala svoje planove u glavi! Tvoja mama jeste uticala na mene, videla je šta vi radite. Ja sam sebe ubeđivala da to nije tačno! Tebe ni tvoja mama nije prepoznala! - nastavila je Aleksandra.
Vi niste imali odnos tri meseca i sad kao sve je bilo super u vezi! - rekao je Lazar.

Na sve što je Aleksandra ispričala Dragojević nije imao adekvatan odgovor kako bi joj se suprotstavio, pa je konstantno ponavljao da njihova veza, povrh svega, nije bila idealna. Međutim, niko nije znao kakvu je dramu napravio Dragojević kada je u emisiji ,,Amidži šou" saznao da je Aleksandra bila glavna uloga u spotu sa poznatim pevačem.

Ti si mi usadio takvo razmišljanje, da muškarac i žena treba da imaju takav odnos! Hteo si da budeš sa mnom! Ja mislim da si me varao, sećaš se slike u telefonu! Ljudi, on je kukao Karađorđu kad je video da sam u spotu, pa je pričao njemu da sam u vezi sa pevačem! - otkrila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je bilo bolesno! Ja sam je voleo, ali ubilo me sve to! Uvek sam joj se javljao! To je bila sprdnja, tad sam se sa bratom zezao! - pravdao se David.

Detalje o ovoj žestokoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'