AKTUELNO

Đoganijeva nije mogla da se suzdrži!

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević kroz razgovor sa Lunom Đogani o njenom raskidu sa Markom Miljkovićem dotakao se i njihovih svađa, tokom kojih je blogerka izjavljivala da je videla mržnju u njegovim očima.

Foto: TvPink Printscreen

U više navrata si tokom svađa, ponavljala si istu rečenicu, koju si demantovala i poricala, u više navrata si primetila i zapazila tu mržnju u Markovim očima, i da određene stvari radi zato što te mrzi, a posle dođe do pomirenja i bude sve u redu. Ali sada nije tako, šta si ti sad videla u njegovim očima i kakva su to osećanja? - upitao je Marko.
To je čovek koji kad smo u super odnosima voli me najviše na svetu, a onda kada se svađamo vidim neku ogorčenost, nešto što mene uplaši, Tako me pogleda tako da ja ne vidim čoveka u kog sam se zaljubila. Zacrvene mu se oči, ali se kontroliše, ujede se za jezik, a znam da bi mi svašta rekao u tom trenutku. Meni nije jasno da osobu koju voliš možeš tako da kažeš. U tim trenucima ne vidim ni trunku ljubavi, ni pokajanja zbog svega što se izdešavalo. On iznova i iznova radi iste greške, i ja, ne kažem da sam ja savršena. Mislim da se on mene zasitio i da je tražio način da se skloni o mene. Mene moja intucija nikad ne vara - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je blogerka ispričala sa suzama u očima da se Marko uplašio svega što je trebalo da sledi, pa je razlog navela da su problem njene godine, ali i to što ne oseća ljubav prema njoj isto koliku ona oseća prema njemu.

I te kako sam grešila, ali sam ga volela 100% prepustila sam sve svemu, tolerisala neke stvari, kao i on meni. Mislila sam ga ćemo uspeti da izguramo sve do kraja. U svakoj svađi je sve gore i gore, ko zna šta bi bilo napolju da nema kamera - zaključila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'