AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" sa očima punim suza pričala o prizoru koji je zatekla po povratku sa letovanja, kada je njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović izbacio stvari njenog sina i nje.

Potom je Dragana istakla da je Siniša svojim ponašanjem pokazao da nije nikakav otac sinu Jovanu i da ne želi nikada u životu da ga vidi.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Printscreen Facebook

Došli smo ranije sa letovanja nego što je trebalo. Ne znam da li ću Jovana da prebacujem u drugu opštinu. On se malo prehladio, pa sam i ja. Bukvalno sam mrtva. Ne spavam otkako sam doputovala, ali se nadam da će se sve stabilizovati i krenuti ispočetka. Te stvari detetove je mogao da mi ostavi. On meni kaže kao da su igračke ostale kod njega da kada bi Jovan došao kod njega imao sa čime da se igra. Volela bih da ga ne vidim nikad u životu. Za mene je on sve najgore. Puna sam neke mržnje. Mislim da bi neko na ulici bio bolji otac od njega. To je čovek koji kupuje ljubav. To je čovek koji se trese nad finansijama. Neka natrpa ta auta i sve pare u džep i odnese ih - pričala je Dragana sa očima punim suza.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON SKANDALA SA NADEŽDOM, TOMA BACIO OKO NA OVU BIVŠU ZADRUGARKU? Njih troje su bili cimeri u Beloj kući, a sad je Panić ovim potezom svima stavio do znanja da mu se ona SVIĐA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'