AKTUELNO

Spremna je čak i na poligraf.

Stanija Dobrojević i Marko Marković svakodnevno pričaju o planovima nakon "Zadruge 2", a u šarmantnom Crnogorcu se probudio crv sumnje jer Stanija i dalje sarađuje sa bivšim momcima.

Naime, Stanija je ubeđivala Marka da je njena veza sa Vladimirom Rusom završena 2012. godine i da sada poslovno sarađuju, ali to je dodatno proizvelo nemir kod Markovića.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ide ide, kada je kraj, onda je kraj. Treba da ostanemo u korektnim odnosima... To sa njim je bilo 2012. Pre sedam godina je ta priča završena. Ako nam je on problem, mi nemamo problema sa moje strane. On možda ovo sada prati - pričala je Stanija.
Moja priča se završila 2016. Zašto ja da pratim nešto što me ne interesuje - dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bio nikakav ručak, niti bilo kakva večera. To je bio poslovni sastanak. Najbolje me vodi na poligraf. Jesmo li sad smirili crva - pričala je Stanija.
Odakle ja znam da se ti nećeš videti sa njim - nastavio je Marko sa svojim sumnjama.
Dečko ima svoj život, ja svoj. Ne radimo na istom projektu, samo radimo u istoj firmi - pravdala se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će ovo dovesti u pitanje Stanijinu i Markovu vezu i da li će joj on praviti ljubomorne scene zbog ovoga, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: KAO PORED TURSKOG GROBLJA! Luna i Marko ceo dan ni reč nisu progovorili, a sada je OKRENUO GLAVU od nje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'