AKTUELNO

Pevačica je navodno odbila i poligraf!

Nakon što je povodom bacanje bombe na studio "FM Play" jutros saslušana Edita Aradinović, jedan od valsnika Filip Miletić kaže da je zadovoljan što policija radi svoj posao.

Kako se već pisalo, on i Miloš Roganović su kao jedinu osobu sa estrade sa kojom nisu u dobrim odnosima naveli upravo Editu, koja je tim povodom i saslušana jutros i koja je, prema pisanjima Kurira, odbila poligrafsko testiranje.

Foto: / Printscreen Instagram

- Zadovoljan sam što policija radi na našem slučaju i verujem da će ubrzo pronaći počinioca. Zabranjeno mi je da otkrivam bilo kakve detalje i dajem izjave, ali mogu da kažem da sam zadovoljan radom policije - kaže Miletić i dodaje da još uvek, Miloš Roganović i on žive u strahu.

- Ona prva tenzija koju smo imali kada se sve dogodilo je prošla, ali smo i dalje u šoku. Živimo u strahu i nismo opušteni posle svega. Međutim, počeli smo da renoviramo studio, obnovili smo veći deo opreme i počeli da radimo - otkriva Filip.

Foto: / Printscreen Instagram

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

Inače, pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

'