AKTUELNO

Nije ni bio svestan koliko je skrenuo pažnju na sebe!

Zadrugar David Dragojević našao se na meti osude kada je javno prevario svoju, sada već bivšu verenicu Aleksandru Subotić i uplovio u vezu sa Anom Korać. Međutim, ukućani su dovodili u sumnju i njegovu seksualnu opredeljenost.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je počelo od druženja sa Lazarom Jeremićem, a na društvenim mrežama je i te kako aktuelan video u kojem je David srčano poljubio svog cimera iza leđa svoje tadašnje verenice na samom početku druge sezone ,,Zadruge 2", a u nastavku ovog teksta se možete podsetiti kako je to izgledalo.

Ono što će zasigurno šokirati sve je to što Dragojević ne krije da od veša preferira tange, a to se moglo primetiti kada je u toku emitovanja superfinalne večeri ,,Pinkovih zvezdica - All stars" otišao u garderober kako bi se presvukao misleći da kamere u tom trenutku ne prate gde se on kreće i šta radi.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo se da je isplivao i snimak kako Dragojević u Americi igra u kožnim tangama, a javnosti je tvrdio kako je tamo vredno radio ne bi li obezbedio lagodan život sebi i svojoj tadašnjoj verenici Aleksandri koja ga je verno čekala, što takođe možete pogledati u nastavku.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'