AKTUELNO

Skrenuo je pažnju svima da ona i nije tako fina.

Zadrugari nisu ni vesni da će kroz nekoliko minuta na imanje kročiti osoba koju su mnogi spominjali. Tačnije, njegovo ime je najviše pomenula Jovana Tomić Matora koja je u raspravama sa Draganom Mitar koristila kao argument poznanstvo sa novim učesnikom Pavlom Jovanovićem sa kojim je Dragana bila u vezi dok je zvanično bila u braku sa suprugom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa njom sam bio šest meseci. Tada je bila papirološli u braku. Ne bih rekao da je varala, ali ipak bili su u braku, nisu živeli zajedno - rekao je Pavle.

Pavle je na pitanje Darka Tanasijevića odgovorio iskreno. Pitanje se odnosilo na odnos njega i Draganinog bivšeg supruga. Naime, njih dvojica se poznaju i dan-danas, ali su zahladnili svoje odnose nakon što je on ušao u vezu sa njegovom tada već suprugom.

Bilo nam je okej, upoznao sam njenog sina, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Nismo u kontaktu više. Sticajem okolnosti njen muž je redovan gost kod mene u klubu, pa sam imao prilike da ga upoznam. I dan-danas. Više ne komuniciramo lično, ne javljamo se više jedan drugom - kratko je rekao

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana je strašno dobar čovek, ali je namazanko. Mada, neću se upecati. Znam ja dosta ljudi tamo poput Jelene Krunić, Marka Miljkovića, Matoru, Anu Korać... - rekao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'