AKTUELNO

Stide se Dragojevića.

Ponašanje Davida Dragojevića tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka", šokiralo je sve zadrugare. Ukućani nisu mogli da veruju kako se Dragojević ponaša prema svojoj bivšoj verenici Aleksandri Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom reklama, Zorica Marković i Lepi Mića komentarisali su Dragojevića i tom prilikom istakli da je on ispao veoma loš prema Aleksandri Subotić, ali i izneli nove detalje iz Davidovog privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je ovaj pušač k*rca, nije tu? Njemu se ne može k*rac dići na njegovu devojku! Devojka poludela! Može mom k*rcu da se dere! Ja sam rekao Ani: "J*baću ti dečka!", mala p*čka koja se k*ra u b*lju! Dobro se k*ra, kažu da puši k*rac odlično - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Klošarčina jedna! Setiće se taj pevač što mu je slao k*rčeve! Prikazan snimak u kom je j*bao kao zec. Unakazio devojku! Dete! Sa detetom, unakazio! Ima pravo da kaže bilo šta! Ne mogu da ga slušam više! Sramota me što sedim za istim stolom sa g*vnetom. Složio priču Ani. Svi lažu, samo on priča istinu! J*baće on sam sebe kada izađe napolje i kada se suoči sa svima - rekla je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zorica Marković

'