AKTUELNO

Aleksandra Subotić je optužila Davida da ju je nagovorio da udari bivšu zadrugarku kako bi bila diskvalifikovana.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja stiglo je i za Davida Dragojevića koje se odnosilo na to da li je Ana Korać žrtva njega i njegove bivše devojke Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Davide, rekao si Aleksandri na početku da ćete biti glavne zvezde, da ti je žao što će proživeti golgotu. Posle toga si je terao da udari nekoga da bude diskvalifikovana, kada ćete priznati da je Ana Korać vaša žrtva? - glasilo je pitanje za Dragojevića.
Naravno da nije. Ana je moja ljubav. Ja sam rekao da je moja najveća greška što na vreme nisam raskinuo sa Aleksandrom. Prošao sam svašta sa njom, mislio sam da će se sve promeniti, ali nije. Ja sam bolesno zaljubljen u Anu i bolesno je volim. Sa Anom je sada sve drugačije - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi se to desilo, ja bih umrla - rekla je Ana.
To šta je ili da li je planirao, ja to ne znam. Jedini ko je ovde sve planirao jeste David. Verujem da će Ana ubuduće biti žrtva, sada nije. Ti si dno od čoveka koji želi mene da povuče dole. Davide, zašto si me terao da udarim Ramonu? - upitala je Aleksandra Davida što je on negirao.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga su svoj sud dali Zorica Marković, Ljuba Pantović i Lepi Mića koji su ubeđeni da je David imao taktiku.

David je ovde diktirao tempo. Ovo nije zajednička igra, ali jeste Davidova. Ana je u sve ovo nesvesno ušla, doživela je razočaranje. Ana ovde nije shvatila neke stvari, neke osnovne stvari - pričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

David je dečko koji ne postoji. To je bio dečko Aleksandre Subotić, pa bivši dečko Aleksandre, a sada je dečko Ane Korać. On je sistematski napolju nju uništavao. Muški kompleksi ovde rade, on kreće da glumi super baju, da glumi druga svima. Sledeći stadijum je bio da diskvalifikuje Aleksandru. Kada je napravio sr*nje, bio je ubeđen da se ona neće vratiti. Kada se ona vratila, shvatio je da je usr*o motku, ali imao je spas u Ani Korać - dodala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NI OVOME SE NISU NADALI: Veliki šef poslao još jedno pismo kojim je ZAINTRIGIRAO zadrugare! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'