AKTUELNO

Za Davida pričaju da je sa Anom samo kako bi trošio njen novac.

David Dragojević u drugoj sezoni "Zadruge" prevario je svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić sa Anom Korać. David i Ana i dalje uživaju u svojoj ljubavi, a sada je on odlučio da otkrije i kako reaguje na priče da je sa Koraćevom samo zbog ličnog interesa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: DUGO SU SE SKRIVALI: Bogdan Bogdanović do ušiju zaljubljen u našu teniserku, a ona mu je sada prvi put javno IZJAVILA LJUBAV! (FOTO)

Dragojevića često mnogi na društvenim mrežama doživaljvaju kao "mušku sponzorušu" i osobu koja je sa Anom samo kako bi trošila njen novac.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem - rekao je David.

PROČITAJTE: PROCURILA VRELA PREPISKA GOCE TRŽAN I NJENOG MUŽA! Ovome se nije nadala, javnost bruji! (FOTO)

Ana Korać važi za devojku koja nosi skupocenu garderobu i vozi automobile za koje treba izdvojiti ozbiljnu sumu novca. Nakon ovog Davidovog komentara odmah je odlučila da se nadoveže i Koraćeva koja je istakla da je potrošila sav honorar.

Foto: / Printscreen Instagram

Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac - ističe Ana.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'