AKTUELNO

Izbio veliki haos!

Kada je Branislav Radonić Brendon počeo da pakuje svoje stvari i da ih prebacuje u sobu za izolaciju gde će spavati sa Lazarom Jeremićem narednih dana, s obzirom na to da su izabrani za potrčke, došlo je do haosa u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića osetio je neprijatan miris, a onda je sa ukućanima ustanovio da se iza Brendonovog kreveta nalazi hrana kojoj je istekao rok trajanja, prljave stvari, ali i smeće koje Radonić nije očistio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođi ovamo, j*bem ti mater u pi*ku! Šta je ovo? Šta je ovo, objasni mi! Imaš 20 prljavih čarapa i stvari! Pogledaj! Sve prljave čarape tu slažeš! Stoje ti prljave čarape tri meseca. Tu su ti smrdljive gaće! Gledaj tanjire, isti si Žiža! Sve to nosi napolje i peri! Plati da ti neko pere, ako ne možeš. Čisti! Sve pokupi! - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znao gde su mi čarape! Nisam navikao da perem stvari... Smrdi krevet! Okej, držim prljave stvari iza kreveta. Šta sad da radim? Istina je, držim prljave stvari iza kreveta, nisam ni znao gde su mi - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je uspeo da nagovori Brendona da počisti smeće, a onda su oni ušli u novu raspravu tokom koje je pevač pobacao stvari svog cimera po kući. Brendon je i to počeo da čisti, a kroz nekoliko minuta isto je učinio i Lepi Mića. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'