AKTUELNO

Izbio opšti haos!

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li su ljubomorne na Eleonoru Miljković, glasilo je pitanje koje su večeras dobile Stanija Dobrojević i Luna Đogani. Ove dve zadrugarke tvrdile su kako nisu ljubomorne na svoju cimerku. Inače, Stanija i Eleonora su večeras ušle u svađu zbog Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Ja nisam sujetna i nisam iskompleksirana. Mogu samo da kažem da je ona meni savršena devojka, ima savršenu facu, guzu, grudi... Mislim da je najlepša u kući - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam! Ovu devojku Noru gledam kroz njene postupke koje je radila ovde. Devojke koje prve pišu zauzetim momcima, koje se namerno mešaju u veze... To su za mene fufe - pričala je Stanija.
Luni verujem za ovo što je rekla, Staniji ne! Stanija se zamara sa tim ko je ljubomoran na nju i mislim da je previše sujetna. Ili je previše zaljubljena ili ima komplekse. Što se tiče tog da sam ja pisala Vladimiru, napolju ima klip da je ona skakala oženjenom muškarcu u krilu! - rekla je Eleonora.

Foto: TV Pink Printscreen

Umem i te kako da budem opasna u vezi. Što se tiče ženske ljubomore, to kod mene ne postoji. Nisam osetila ovde tu žensku ljubomoru od Ane Korać, od Sanje jesam... Što se tiče Kristijana Golubovića, želim da se obratim Luninim fanovima i njenoj majci. Samo da kažem da ne možete Lunu da operete što je naskakala na oženjenog muškarca sa klipovima Kristijana i mene sa Farme! Kristijana nisam razvela! Kristijan i ja smo bili tandem! Njegova žena me je podržavala - vikala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze ima moja majka sa tobom? Ako nemaš dokaze, moju majku nemoj da spominješ! Ja ne kapiram što mene napadaš sada, zašto ti mešaš moju majku u to? O mojoj mami ne možeš da pričaš, jer ona nije ovde - odmah je reagovala Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoji fanovi i tvoja majka pakuju tu priču protiv mene! Tvoja majka je bila na Farmi i išli su neki klipovi kako joj je gadno kada neka žena naskače na muškarca, da bi mene pljuvali i tebe prali! - nastavila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'