AKTUELNO

On ipak voli drugu?

Prva tema večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" bila je ljubavna veza Stanije Dobrojević i Marka Markovića. Stanija je danas čak i plakala kada je pričala Marijani Zonjić koliko ju je Marko izneverio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobrojevićeva je ranije rekla i kako je Marko samo koristi, a da nikada nije tu za nju kada oseća da joj je potrebna zaštita ili odlazak u kupovinu. Stanija je tokom svog izlaganja istakla da je sa Markovićem sve delila i da mu zamera što joj nije ponudio deo svog budžeta, jer je ona dobila najmanji iznos.

PROČITAJTE: PONOVO NA STUBU SRAMA! Suzana najveći budžet dala osobi koja ju je IZDALA: Zadrugari je osudili, Matora je urnisala PRED SVIMA (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam plakala zbog Marka toliko, koliko mi se okrenuo film u glavi. Šta opet radim i što se blamiram. Osetila sam se da imam dečka za maženje i ljubljenje, a kada su tako ozbiljne stavri, da ga boli uvo za to. Ja njemu tolerišem stvari kao nikad nikome. Sve stvari stavljam pod tepih, ali ne mogu protiv sebe. Ja bih volela da se kontrolišem, ali svidelo se to nekome ili ne, to sam ja. Muče me ozbiljna pitanja - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da sam vešta da prikrivam, ne ljubomoru, ali možda posesivnost. Ja jesam posesivna. Sa Markom razgovaram i on se menja. Nisam primetila da se ohladio od naše veze. Ovde je sve na meni i ovo što mi ličimo iole na neku vezu, to je sve zbog mene - dodala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao: "Što imam i ja, imaćeš i ti". Primetio sam da jedemo slične stvari. Ja sam prema njoj najviše što mogu iskren. Ne gajim emocije prema drugoj - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'