AKTUELNO

Ja znam da on mene voli - rekla je Luna.

Ljubavna veza koja je obeležila prošlu sezonu je svakako ona koju su započeli Luna Đogani i Slobodan Radanović. Mlada blogerka je ponovo kročila na imanje koje za nju ima veoma bitno značenje, više je puta plakala dok je ''Zadrugom'' šetala i prisećala se uspomena koje deli sa pevačem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ceo ljubavni trio i svoja osećanja koja i dalje oseća prema Slobi komentarisala je ispred Paba sa Mirkom Gavrićem, Radom Vasić i Nemanjom Tošićem. Dok su Mirko i Nemanja samo slušali Lunu, Rada je imala potrebu da je posavetuje.

Volim ga i dalje - rekla je Luna nakon čega se Rada nadovezala pitanjem zašto ga je ispustila.

Pročitaj više: OLJA I BOJAN SE OPUSTILI, pa pomenuli svoje majke, a onda je pevačica njoj POSLALA VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

On te nije nije voleo, pa zašto nije ostao sa tobom - pitala je Rada Lunu, ali se ona pravdala time da je on sam otišao i nastavila:
On mene voli, on nije jak, nije mogao da izdrži pritisak javnosti, ja znam da me voli - ponavljala je blogerka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slušaj me, učim te kao moje dete. Ja sam sa Radetom od osamdesetih, bilo je svega i svačega, i laži i tuče, i to je sve trajalo dva tri sata, posle bi se pomislili, imali seks i prešli bi preko toga - objašnjavala je Rada, ali je Luna nastavila da tvrdi da još uvek oseća emocije prema pevaču.
On je jedini prema meni bio muškarac, on me mene čuvao kao malo vode na dlanu. On sada drži i mene i nju, ne zna gde će. On je mene voleo, i dalje me voli - dodala je Luna, a Rada je presekla rečenicom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti sad njega treba da zaboraviš i da ti nađeš sebi muža za život i da dokazeš svima kako možeš da ga preboliš - završila je Rada, a na Luninom licu nije bio osmeh.

Pogledajte kako je tekao razgovor i šta je još Luna rekla Radi, ali i na koji način bi Rada reagovala da svog muža zatekne u prevari u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Rade Vasić

'