AKTUELNO

Nikada nije bila otvorenija.

Suzana Perović je napokon odlučila da progovori o nasrtaju Mikija Đuričića na nju i Nadeždu Biljić. Iako je do sada Suzana pričala kako je njena i Mikijeva ljubav prava, sada je priznala da pčelar treba da ispašta zbog nasilja nad ženama.

Foto: TvPink Printscreen

Perovićka je smogla snagu i pred svim drugarima priznala da ona nije uzročnik njegovog besa i nasrtaja na nju, a potom i Nadeždu.

Ja sam jednom njemu rekla da je on psihopata, on se uvredio zbog toga. Ja sam pravdala njega da je on umoran. Mi smo imali veoma lepe planove za budućnost. On se ovde vratio, ja sam bila samo jedan od razloga što je on ovde došao, on mi je to rekao. Kada je ovde bila emisija, on je ulazio i izlazio, komentarisao sve, i ja vidim da to nije ono što je meni pričao. On je samo taj dan bio normalan, odmah sutradan je bio nervozan. On se u mene nije razočarao, nije imao vremena da se razočara u mene od gneva i besa koji je osećao, besa sa kojim je dosao. Ja nisam bila inicijalna kapisla koja je prouzrokovala problem, on ima psihički problem - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Suzana Perović

'