AKTUELNO

Nikada nije bila iskrenija.

Dok je Kristina Kija Kockar, pobednica najgledanijeg rijalitija boravila u Beloj kući gledajući svog supruga Slobodana Radanovića kako javno izjavljuje ljubav učesnici Luni Đogani, njegovi roditelji imali su žestoke komentare na račun svoje snajke.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je gostovala u emisiji kod Darka Tanasijevića, a na pitanje na čemu bi im zahvalila ona je imala i više nego iskren odgovor.

Sad kad se sve završilo, nemam na čemu da se zahvaljujem. Mogu da se zahvalim Slobi što mi je pomogao da shvatim da mi nismo jedno za drugo. Njima na čast sve što su pričali, pogledala sam par intervjua i iskreno, njima na obraz. To su njihove reči, ne moje. Svako ko pogleda sve to složiće se sa mnom da je sve to smešno i žalosno. Ne bih se obazirala na to, nemam komentar. - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je otkrila i kako je Slobin otac odreagovao kada je saznao da je ona zvanično pobednica.

S obzirom na to da sam ja imala priliku da sretnem Slobinog oca u Zadruzi, kad sam dobila divne reči kao reakciju na sve, sve mi je jasno. Ja prva neću prilaziti i to se neće desiti - rekla je Kristina.

Ni Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas nisu izostali sa komentarima na njen račun, a ona je poručila samo jedno.

S obzirom na to da i dalje traje ova priča, ja ću se samo osvrnuti rečenicom da je mržnja prema meni jača nego ljubav prema svom detetu. Ljudi treba da prestanu da pokušavaju da me blate, Zadruga se završila i ta etapa je iza mene. Okrenula sam se ka drugoj etapi i smatram da je sve to smešno i ti pokušaji blaćenja mene, postalo je smešno.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj ju je upitao da li planira da ih tuži zbog uvreda koje su joj javno upućivali, a ona je otkrila da se to i te kako sprema.

Ja imam materijala da tužim mnoge osobe, mnogo sam se iznervirala pre neki dan. Kad sam rekla da mislim na tužbu, mislila sam na novine koje su preterale sa natpisima i danas smo rešili taj problem. Sutra bi trebalo da se pojavi demant inače ću pokrenuti tužbu - rekla je Kija.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku:

K.Ristić

#Kristina Kockar

'