AKTUELNO

Miljković shvatio šta dovodi do problema u njihovoj vezi.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Glavni akteri sledećeg snimka su Luna Đogani i Marko Miljković. Naime, zadrugarima je prikazan klip na kome blogerka prebacuje svom dečku što je u dobrim odnosima sa Stanijom Dobrojević, nakon čega joj je Marko rekao da je ona ljubomorna na Dobrojevićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pravi se sukob između nas dve da se ja osećam bezveze. On je 10 minuta pre toga što sam ja ispričala rekao da sam ja ljubomorna na Staniju, ako je to pomislio, on treba to da me pita, a još više me nervira jer to nije tako. Ja sam nekad tako nesigurna u sebe. Pre "Zadruge 1" ja sam bila previše sigurna u sebe, a u "Zadruzi 1" sam izgubila to samopouzdanje, u "Zadruzi 2" sam se zaljubila u Marka i on mi je vratio tu sigurnost. Ponekad osećam da njemu nešto fali pored mene i zapitam se da li sam mu ja dovoljna. Mene nervira kod njega što on to tako kaže, a meni priča posle kako to nije mislio. Pravi se priča da sam ja ljubomorna na Staniju. Ja mislim da je Stanija devojka koja je iskusnija od mene u ovim stvarima. Mene ovde može da naloži i iznervira ko god hoće. Možda bi se bolje slagao sa devojkama koje ovakve stvari ne mogu da iznerviraju. Možda bi se bolje ophodio prema drugim devojkama, devojkama poput Stanije, njima ne bi mogao da kaže "p*ši k*rac" - ispričala je Luna, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da on mene voli. Nas dvoje znamo šta osećamo jedno prema drugome, ali nekada namerno priča nešto kao da hoće da mi vrati za nešto i ubode me tamo gde me najviše boli. Ne želim da pomislim da dečko koji me voli da želi da me ponizi. Mi u svađama želimo jedno drugo da ponizimo - nastavila je Đoganijeva.
Uopšte nije Stanija u pitanju, sada sam siguran da je kod Lune u pitanju blagi nedostatak pažnje. Ovako se to odrazilo. U ljubavi ne postoje poniženja, ako ja nju ponižavam, ponižavam sebe - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIZNALA PRED DAVIDOM! Ana Korać ipak sve vreme gleda u Marka Markovića! EVO DOKAZA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'