AKTUELNO

U njihovoj vezi, prema njenim rečima, nema većih problema, a svađe izbijaju oko malih stvari.

Energična i šarmantna voditeljka "Pinkovih zvezdica" Marijana Mićić prvi put je u intervjuu za magazin "Hello!" otvoreno pričala o svom izabraniku Milošu Marjanoviću, koji je mlađi od nje godinu dana i za kojeg planira da se uda.

Pošto su je deca koja se pojavljuju u najpopularnijem muzičkom takmičenju za mlade pevačke talente u regionu mnogo promenila, ona se raduje i ulozi majke, ali još ne može sa sigurnošću da kaže kada će se ostvariti u njoj.

- Miloš je uspeo da obuzda moju ludačku energiju, tačnije da je kanališe na pravi način ka pravim stavrima. U tome i jeste poenta, suštinski se ja ne menjam, ali reagovanje u datim okolnostima, odnosno način na koji to radimo, šalje sliku o nama. Zadovoljna sam, mirna, staložena. I da, ponoviću, mislim da sve ide iz kuće. Prvo roditeljske, a onda i sopstvene - rekla je ona.

Dečko je taj koji veoma brzo može da joj popravi raspoloženje jednim jednostavnim potezom.

- Ne mora ništa da mi kaže, zagrljaj je taj koji sve može da reši. Ja zaista mislim da su zagrljaji ili poljupci nešto što u momentu može da vas izleči i popravi vam raspoloženje. Ne mora to da bude partner, može i prijatelj ili brat, roditelji. Sreća je što mi je Miloš uvek blizu, pa on najbrže može da utiče na mene - iskrena je Marijana.

U njihovoj vezi, prema njenim rečima, nema većih problema, a svađe izbijaju oko malih stvari.

- Može da me razbesni zbog gluposti na koje ja obraćam pažnju, ali suštinski da me povredi znam da neće nikada - rekla je Marijana za "Hello!" i dodala da je on taj koji u većini slučajeva prvi popusti kada do rasprave dođe.

V. T.

'