AKTUELNO

Smatra da nije ona upropastila veselje.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Naredno pitanje bilo je upućeno Luni Đogani. Gledaoce je zanimalo zašto se ona svađala sa svojim dečkom tokom svadbe njenog prijatelja Sava Perovića.

Kako to da ti je baš na svadbi zasmetalo što Marko ne igra. Upravo zbog tebe je pala svadba u drugi plan - bilo je pitanje za Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mislim da je to bilo zbog mene, jer energija je pala i pre nego što smo se Marko i ja posvađali. Jovana je još tada govorila ljudima da ustanu. Marko inače ne igra, ali mi smo bili mama i tata Savi. Bila je poenta da se mi uživimo u uloge, krivo mi je bilo što ne možemo da ispoštujemo taj zadatak. Meni je krivo što smo se mi svađali zbog Save, ali ja sam Savi dokazala da mi je stalo do njega. Ja sam se posle vratila zbog njega, on mene razume. Mi nismo prekinuli svadbu, ja sam otišla i vratila se, ne znam što bi to bilo šta kvarilo. Energija je bila bezbeze od samog početka. Ne mislim da smo nas dvoje krivi, niti mislim da Sava bilo šta zamera - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Moj brat kad se ženio ja sam ustao u 4 ujutru i veselio se ceo dan. Ovde se vidi sve. Taj dan nije smelo ništa da se desi, mora da ostane programirana i da zna kome je posvećen taj dan, a ne da ga posvetiš svom dečku. Trebalo je da budu skoncentrisani na mladence. Zato se slažem sa Sanjom i Matorom, da su bili izbojkotovani sa svih strana - naveo je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ljuba GLEDALA U ŠOLJU Sanji, a zbog onoga što joj je rekla, Matoroj NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Nisu samo oni uticali, nego sve drugo. Ali sam se osetila kao g*vno - rekla je kratko Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Da je mlada imala snage da iznese to, niko ne bi mogao da poremeti venčanje - navela je Stanija Dobrojević.
Ovde čopor vlada, to je realnost. Nemamo ništa protiv. Ti si se Luna manje veselila, imala si svađu sa Markom. Zamerate pogrešnim ljudima, zamera se da smo svi bili mrtvi. Da je Stanija sujetna što nije mlada, napadate pogrešne ljude, ona se više veselila. Ako je Luna tebi drugarica i Savi drugarici, ako je ona mama na svadbi, šta ima dalje da pričamo. Oni nisu to smeli da dozvole, a ne da okrivljujete loše energije. Vi ste dovršili energiju i napravili je još gorom. Nemojte da svaljujete krivicu na druge - rekla je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'