AKTUELNO

Zola priznao Miljani da mu je upropastila veče.

Večeras je u "Zadrugu 2" ušao reper Nenad Aleksić Ša, a tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" rekao je da Lazar Čolić Zola duguje veliku količinu novca u spoljnjem svetu zbog kockarskih dugova.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Ša je dodao i da smatra da Zola nije iskren u ljubavnoj vezi koju je započeo sa Miljanom Kulić pred kamerama "Zadruge 2", već da je u ovoj romansi samo zbog svog interesa kako bi ostao što duže u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ove teme, Miljana i Zola su otišli u kupatilo kako bi pričali o svemu što je Ša izneo, a tom prilikom Zola se sve vreme pravdao svojoj devojci sa kojom redovno ima intimne akcije pred kamerama.

Da li je realno da se ovo dešava? Meni je ovo glupo! Ja vidim da je to igra. Meni je to smešno! Vidiš šta priča, a ti se primaš. Ti možeš da mu veruješ - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokvarila si mi veče svojim postupkom što si rekla za stolom da su ti otvorili oči. Ko tebe meni može da uzme? Meni sada nije jasno da može da kaže da ja nisam di-džej, a ja sam ceo život u tome - dodao je Zola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'