AKTUELNO

Ovo ne može sebi da oprosti.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su bile razočarane u svoje cimere zbog načina podele u izazovu koji je Veliki šef pripremio za njih. Matora je istakla da se nikada više neće boriti za svoje cimere i da samo određeni zadrugari zaslužuju njeno poštovanje.

Naime, Matora je priznala Sanji da je besna na sebe jer je dozvolila da dođe u sukob sa bivšom zadrugarkom Draganom Mitar zbog toga što je verovala u reči Pavla Jovanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam drage prijatelje i manje drage. Ja ću se sigurno ovde videti sa Savom, ali ja ovde ne mogu da imam pravog prijatelja. Jedino mogu na Ljubu i na Miću da se oslonim. Sa Anom na početku je bilo sve super, sada smo se udaljile, možda će drugačije biti kasnije - priznala je Matora Sanji.
Svadba mi je pokazala da me retko ko gotivi, a ova igrica mi je samo to i dokazala. Niko ne mora ni dobar dan da mi kaže - dodala je ona.
Toliko mi je žao što sam blatila Draganu zbog Pavla. Ko je bre Pavle da ja njega veličam? On je meni pokazao kako je on smrtno zaljubljen. Ovaj rijaliti me je naučio da ne postoje prijatelji - nastavljala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO IM NEĆE OPROSTITI! Sanja KROZ PLAČ ODBILA da učestvuje u zadatku, EVO ZBOG ČEGA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'