AKTUELNO

Ne može da oprosti sebi što je bila sa njim.

Stanija Dobrojević nikako da preboli način na koji je njen, sada već bivši dečko raskinuo sa njom. Vladimir Tomović je u razgovoru sa njom pre nekoliko dana rekao da mu smeta način na koji se ona druži sa Banetom Čolak, pa je ostao nedorečen jer se telefonska veza prekinula, ali Stanija je naknadno saznala da je on raskinuo. Ona je danas sa Pavlom Jovanovićem ponovo pričala o bivšem dečku.

Sve mi je jasno. Sad svi s*ru po tome i ono. To nije način, to nije muško. Pred milionima da mi se onako obraća. Teletabis dobio publiku. Neka se šutira sad u d*pe. Stidim se, što sam ovo dozvolila, ne mogu da verujem šta sam sebi uradila. Želeo je popularnost, novine ili tako to - rekla je Stanija, a onda je Pavle rekao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gospodin se rađa, nije sve u mišicima u životu. To se rađa, ne postaje se - rekao je Jovanović.

Stanija nije imala reči hvale za Vladu koji je uživao njeno poverenje. Pavlu je rekla da je zažalila što je uopšte ušla u vezu sa Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Dozvolila sam da budem sa nekim ko se pući na Instagramu. Muškrac da se pući, trbušnjaci, šta je to? P*derluk. Zbog toga mislim da su ljudi sa mnom zbog auditorijuma, ne zbog mene same - govorila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'