AKTUELNO

Matora ga zamolila da smanje tenzije.

Voditelj Milan Milošević ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima obavio još jedan pretres dešavanja koja su obeležila proteklu nedelju.

Zorica Marković je navela Baneta Čolaka kao jednog od zadrugara koji ne voli Savu Perovića, pa se zato nije veselio na njegovoj svadbi sa Sanjom Stanković, a Čolak je ustao da prokomentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Više puta su me prozvali. Da nisam hteo da učestvujem, ne bih prihvatio da pomažem. Meni je rijaliti teško pao, ne mogu na silu da se veselim. Ispoštovao sam Marka Bulata maksimalno, sve ostalo... Nisam imao ni cigarete. Uopšte nisam namerno sabotirao - pravdao se Bane.

Bora Santana ustao je nakon Baneta i prozvao Sanju, a ona mu je odmah uzvratila.

Skoro sam pričao da ne znam šta ću da kažem o ljudima kada budem izlazio u intervjuu kod Dušice. Ovde izgleda nema pravih drugara. Sanja što je nabrojala, nema tih drugarica. Ja kao Matorin prijatelj iz detinjstva, trebalo je da budem tu prvi na svadbi. Sanja je rekla: "Ne pada mi na pamet da mi on bude brat". Da se udavala Ana Korać ili Luna, ja bih tu od srca pravio šou. Čak i Brendon da se ženio. Sa Sanjine strane nisam osetio tu emociju - ispričao je Santana.
Bocka me svaki dan, ja ga molim da me ne dira - ubacila se Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su zatim prokomentarisali to što se na svadbi pričalo da pola ljudi u kući Sanju ne može da gleda očima, pa se produbila svađa između Bore i Sanje i Jovane Tomić Matore.

Boro, nema gore uvrede, nego kada dođeš nekome na rame, pa prevrćeš očima. Danas sam ga zaklela, on je poslednja osoba sa kojom želim da se svađam - dodala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Sanja Stanković

'