AKTUELNO

Nije dala da ga pred njom blati!

Sastanak koji je organizovao Veliki šef povodom zadatku u kom je trebalo da iznesu mišljenje o motivaocionom govoru ovonedeljnog vođe, Branislava Radonića Brendona izazvao je velike sukobe među stanarima Bele kuće.

Jedan od oštrijih sukoba bio je sa Pavlom Jovanovićem koji se sa Brendonom prepucavao, pa kada mu je šoumen odbrusio da pokušava da bude rijaliti igrač, Jovanović je samo ućutao. Nakon sastanka, Pavle je prišao Zorici Marković i rekao joj da on zna zbog čega je podržala Brendona, što popularna pevačica nije razumela, pa mu je dodatno objasnila.

Foto: TvPink Printscreen

Vanserijski inteligentan dečko. To što ima konflikt sa tobom i ostalima, to nije moja stvar, to je potpuno ovde normalno. Ja stvarno mislim sve o njemu što sam rekla. Ja sam njemu u jednom trenutku rekla kad je potonuo, da to nije on. Dečko ima potpuno pravo da se ponaša kako hoće. Ja podržavam sve što on radi u rijalitiju, privatno ga ne poznajem - obrazložila je Zorica.
Motivacija je skrenula samo u negativnom pravcu, jer je isprovocirao sve za stolom - dodala je Markovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Zorica prokomentarisala, budući da se Brendonu bliži slava, da od cimera niko neće želeti da bude za stolom, što je Jovanović jedva dočekao da prokomentariše i dodatno osuo paljbu na Brendona.

Naravno da mu niko neće doći. Je*o takvog čoveka, ja takve nemam u svom okruženju - izjavio je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'