AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

Sedma sila stigla je u studio kako bi emisija ,,Pitanja novinara" mogla da počne, a već na samom početku krenulo je turbulentno zbog intrigantnih pitanja kojih su se zadrugari plašili.

Glavna tema bila je nepredviđena situacija koja se dogodila u Beloj kući, a to je fizičko nasilje koje je od strane Mikija Đuričića doživela njegova emotivna partnerka Suzana Perović. Ona je odbijala da odgovara na pitanja pod izgovorom da se ne seća o čemu su razgovarali pre nego što ju je udarilo, a onda je Zorica Marković odlučila da ih raskrinka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je stvarno za svaku osudu, svima nam je jasno. Neposredno pre nego što će se to desiti, Miki me je video i tražio mi cigaretu. Krenuo je sam da priča, a Suzana je prišla i rekla da će da ćuti. Rekao mi je: ,,Napuštamo oboje Zadrugu, čekamo razgovor sa produkcijom. Ovde ne možemo da funkcionišemo. Ako me voliš, odreći će se honorara, živećemo u Kupinovu, zaradiću ja pare. Došao sam zbog nje ovde, ja nju ne mogu da razumem ovde". Ja sam mu rekla da ja to ne bih tako, ali to je njihov izbor. Imala sam utisak kao da je on Suzani naredio i rekao da se pakuje! Pre cigarete, on je prošao kroz sobu i rekao da se spakuju stvari i da napuste Zadrugu zajedno. Onda se desilo to što se desilo, a Suzana se ne seća...možda je ona odustala, možda nije htela! - rekla je Zorica.

Ni Lepi Mića nije ostao imun na sve ovo što je čuo, pa je i on ispričao kako je sve to izgledalo iz njegovog ugla i o čemu je on razgovarao sa Suzanom nakon incidenta.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si došla do mene i rekla mi da ti je Miki udario šamar. Onda sam zatekao Nadeždu u istom problemu! Pokušavala si da izađeš! Bila si svesna situacije koja se desila! - rekao je Lepi mića, a onda nastavio da govori o detaljima koji su usledili nakon udarca -

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je sa mnom pričala razborito! Kako je vreme odmicalo, tražila je da ide kući! I Drvo mudrosti je pričalo sa njom, svi su pokušavali da je podignu! Posle je bilo pitanje gledalaca, ona nije želela da prisustvuje. Posle toga je ona sa mnom normalno pričala, znala je sve šta se desilo, ali nije govorila o tome! - rekao je za kraj Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zorica Marković

'